Bledi Mane: “Me Qetsorin kemi qenë në burg, por ai ishte tek hajdutët e pusetave”

Bledi Mane ka treguar disa herë që ka qenë në burg. Madje edhe gjatë qëndrimit të tij në shtëpinë e “Big Brother VIP”, gazetari i njohur foli për 3 eksperiencat e tij me burgun.

Gazetari ka qenë tre herë i arrestuar, por më shumë se një faj, ai e tregonte këtë me krenari duke e nxjerrë në pah në çdo moment kritik të qëndrimit të tij në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Një eksperiencë me burgun ka edhe Qetsor Ferruanj. Edhe ky i fundit ka patur një histori me qelitë e errëta. Por ndryshe nga Bledi, ish-fituesi i “Big Brother” duket se nuk e ka me shumë qejf historinë e tij të arrestimi. “Nuk jam çun burgu unë! “, është shprehur ai.Por për këtë duket se Bledi ka dashur të thotë fjalën e tij. Ai a treguar se ka qenë në një burg me Qetsorin, por me një ndryshim.

“Me Qetsorin kam qenë në burg, por me një ndryshim të vogël.Unë shërbeja të biblioteka e burgut lart në kat të tretë, ndërsa Qetsori qëndronte gjatë gjithë kohës poshtë të gjirizet, te bodrumi aty ku zakonisht izolohen xhepistët dhe hajdutët e pusetave…””, janë fjalët e Bledi Manes.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *