Euro dhe paundi në ngritje të lehtë/ Këmbimi valutor, ç’po ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 99.4 lekë dhe do shitet me 100.4 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 105.2 lekë dhe do shitet me 105.9 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 108.5 lekë dhe do shitet me 109.5 lekë.

Ndërsa paundi britanik do blihet me 120.9 lekë dhe do shitet me 121.9 lekë.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *