Euro në nivel rekord si asnjëherë më parë, nuk do ta besoni me sa këmbehet sot

Kursi i këmbimit të Euros me Lekun theu sot një barrierë të re në rënie.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, një euro u këmbye sot me 102.4 lekë, duke rënë me 0.99 lekë në raport me disa ditë më parë.

Prej disa muajsh euro ka pësuar rënie në nivele historike, shkak për këtë janë bërë prurjet e larta në valutë nga emigrantët dhe turistët që vijnë për sezonin turistit.

Po ashtu njjë tjetër faktor që ndikon në rënien e euros është sezoni turistik, që forcon lekun dhe ul euron.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *