Gladiatori dhe Troja/ Gabimet trashanike në dy prej filmave ikonikë të të gjitha kohërave

Gladiatori dhe Troja janë dy prej filmave më të mëdhenj të të gjitha kohërave, por syve kritikë nuk u kanë shpëtuar disa pakujdesi.

Në një moment kur Paridi, i luajtur nga Orlando Bloom shfaqet në film mbrohet nga dielli me një çadër rozë.

Epo, ky detaj i vogël është krejtësisht i pasaktë. Çadra u shpik në të vërtetë në shekullin e 5-të, pas shumë kohësh pasi u zhvillua Beteja e Trojës.

Ndërsa në filmin Gladiatori bien në sy pantallonat e shkurtra të Russel Crow.

Pantallonat e shkurtra me material elastik nuk ekzistonin në Romën e Lashtë.

Të dy filmat kanë shënuar sukses të jashtëzakonshëm që në vitet kur janë publikuar.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *