Ish-mësuesja flet për Luizin si nxënës: Ai i ka ngjarë të ëmës, edhe ajo imitonte…

Në ditën e Mësuesit, të ftuar në “Shqipëria Live” kanë qenë mësuesja e Luizit dhe e Tanit Valeria Rakaj. Ajo foli në lidhje me kohën kur iu jepte mësim banorit të BBV2 Luizit dhe Tanit, por edhe disa artistëve të tjerë shqiptarë që tashmë janë të njohur.

“Janë dy shkodranë që po na nderojnë, ka qenë shumë kënaqësi.

Tani ka ardh në shkollën e mesme në vit të parë, me aq sa i kam bërë msim unë ka lënë përshtypje të mrekullueshme. Ishte i tërhequr, kujdesej të mos i lëndonte të tjerët. Bënte edhe atherë humor. Ishte i dhënë ndaj muzikës dhe ishte shumë i muhabetit.

Luizi ishte ndër të veçantët e shkollës, ishte i zgjuar, inteligjent dhe me batutë. Humorin e ka të trashëguar, i ka ngjarë të emës. Ajo imitonte dhe i shkonte çdo gjë.

Krenohem shumë. Ishte një nxënës i lëvizshëm, por e toleronim sepse ishte i dashur. Në mbrëmjen e maturës, i ka imituar të gjithë mësuesit.

Elhaida Dani, është një artiste që po shndërrit jashtë, ka qenë nxënëese ekselente”, ka treguar mësuesja e Luizit.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *