“Jeta shkon, sa herë mërzitem…” 8 vite pa Dr. Florin, ja si e kujton miku i tij Landi Hysi

Kanë kaluar 8 vjet që kur Florjan Kondi i njohur si Doktor Flori ndërroi jetë pas një ataku kardiak. Ai la pas dy fëmijë të vegjël, bashkëshorten, miq, shokë e kolegë që edhe sot e kujtojnë me mall.

Dr Flori la pas një trashëgimi të pasur muzikore dhe këngët e tij të kthyera në hite, të cilat vazhdojnë të dëgjohen ende dhe sot. Këngëtari është kujtuar çdo vit nga miku i tij Landi Hysi. Artisti e ka kujtar Florin me një nga këngët e grupit të tyre “West Side Family” dhe citoi vargjet e Florit. Krahas shkrimit Landi publikoi dhe foto të Florit. Postimi plotë:

“8 vjet… 8 miliardë… Jeta shkon… Kujtimi yt mbetet.Për këngën paskam qenë në një mendje me Xhikun. Jeta shkon

Dr. Flori Jeta shkon, jeta shkon, Kështu ka qenë e kështu do të jetë gjithmonë, Yea yea yea yea hahahahahahaha Jeta shkon!Dua të them vetëm se: “Jeta shkon!”

Refreni: Dr. Flori, Sa herë mërzitem kur dhimbja më trishton,E sa herë dhimbja më ikën, se gëzimi m’a largon,
Se suksesi me dështimin bashkë të dy jetojnë Në çdo kohë ndodh kështu dua të them se jeta shkon. (2 herë)Dr. Flori
Kur marr fletoren e shkruaj për jetën po mendoj, Sa e çmendur me pasione koha që jetoj, Me suksese, dhimbje, ndjenja që si peisazh më shfaqen tani. Gjithë bota është për njerëzit çdo njeri ka botën e tij, Më kalonin para sysh njerëzit që m’u larguan, E fatet tona bashkë nisën e u shkatërruan. Se disa ngelën në vend e disa u harruan, Disa hipën shumë lart dhe për të kaluarën s’u kujtuan. Jeta prapë më shfaqet në çdo çast në çdo hapa. Qëndrova për një çast, e ktheva kokën mbrapa. Pashë njerëz në udhëkryq që kalonin në rrugën time. Më sillnin si lajmëtarë mua brenga dhe gëzime. Qeshja, qaja, u mërzisja, u gëzoja, për një çast humbisja pastaj sërish jetoja. Prapë në këtë rrugë që s’e di ku po më çon, veç një gjë besoj e di, e di që jeta shkon.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *