Luiz Ejlli tregon se vuan nga një sëmundje e rrallë: “Janë vetëm 11 klinika në botë që e kurojnë”

Në një bisedë veçmas me Kiarën, Luizi i ka treguar se vuan nga një sëmundje e rrallë dhe që në gusht do të trajtohet në Itali në një klinikë.

Kiara e shqetësuar e pyet nëse sëmundja që ai ka është e shërueshme.

Luizi: Thonë që është sëmundje e rrallë, 11 klinika janë në botë për këtë. Njëra që jam interesuar ishte e zënë deri në gusht… Atëherë do shkoj në Bergamo, që të marr trajtimin.

Kiara: Nuk kam fjalë! Nëse do ishim bashkë, kurrë s’do të lija…

Më vonë Kiara i tha se ndihej e trishtuar pas bisedës me Luizin ku ai i tha se zbuloi sëmundjen e rrallë rastësisht pas nje check upi.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *