Luizi mbron Kiarën dhe “kërcënon” Efin: Mos e zgjat, për të mirën tënde…

Pas sqarimit të dyshes Kiara dhe Efi në dhomën e surprizave, duket se debate ka vijuar edhe në dhomën e ndenjes.

Luizi e ‘ka kërcënuar’ Efin të mos e vijoj debatin më me Kiarën sepse nuk është në interesin e saj.

Pjesë nga debati:

Luiz: Të sugjeroj mos ta zgjasësh këtë bisedë më Kiarën! Unë s’jam as prindi jot, askush por po të them të mos e zgjasësh.

Efi: Meqë ne të dyja e dimë më mirë, do e flasim.

Luiz: Po thotë Kiara pjesën e saj, ti tënden. Më beso nuk do përfundojë si mendon ti.

Nuk ta sugjerojë. Për të mirë të të dyjave ju, nuk ju leverdis ta zgjasni.

Kiara: Nuk e kuptoj as pse u hap.

Luiz: Efi, të dua fort prapë, por kur të dal jashtë dhe është ashtu si thua ti të kërkojë falje.

Efi: Po shoh reagimin tënd, prandaj u hap kjo temë. Më vjen keq që nuk më njohe kurrë.

Sipas Efit, Kiara është duke zëvendësuar Oltën në shtëpi.

“Je superfallco, je zhgënjim total. Nesë dikush ka pyetur se kush do e zëvendësoj Oltën në shtëpi, ja ku e keni. “

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *