Më në fund, Kiara dhe Luizi puthen për herë të parë dhe “martohen” brenda Big Brother

Vëllai i madh”, ka dhënë sfidën e re për banorët e shtëpisë së famshme në Shqipëri.

Vëllai i Madh u kishte dhënë detyrë banorëve të organizonin një dasmë brenda shtëpisë dhe çifti ishin pikërisht Luizi dhe Kiara ndërkohë që banorët do të luanin rolin e familjarëve të tyre.

Kristi celebroi çiftin në martesë dhe në momentin që ai i shpalli burrë dhe grua ishte moderatorja ajo që bëri hapin drejt këngëtarit duke i dhuruar një puthje në buzë, një puthje kjo që pritej prej kohësh.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *