Miqtë e Kiara Titos kritika produksionit: “S’kemi qenë kurrë kundër lidhjes me Luizin”

Miqtë e Kiara Titos kanë reaguar ashpër pas avantazhit të një nate më parë që iu dha mikeshës së saj ku shfaqeshin tituj portalesh ku thuhej se ata e kundërshtojnë lidhjen e saj me Luizin.

Xheni Karamani, Liesa Haxhiasllani, Ina Çela dhe Niko Komani miqtë që ajo i përmend vazhdimisht gjatë qëndrimit në Shqipëri kanë postuar story duke akuzuar produksionin për përzgjedhje të titujve të caktuar.

Edhe Klea Huta ka ndarë një story ku shkruan se përmbledhja ishte cinike.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *