Ndahet nga jeta në moshën 89-vjeçare arkitekti i njohur korçar, Petraq Kolevica

Ndahet nga jeta në moshën 89-vjeçare arkitekti i njohur korçar, Petraq Kolevica. Lajmin e ka bere të ditur faqja zyrtare e bashkisë Korçë.

Dashuria për profesionin e tij ishte po aq e përafërt me botën e librave, e mbase ky ka qenë motivi kryesor i projektimit të godinës së bibliotekës së qytetit.

Mjeshtër me shumë tituj dhe çmime, Petraq Kolevica la në qytetin e Korçës një pasuri arkitekturore.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *