Pa bërë ende 24 orë, nis debati mes banorëve të Big Brother: “Do të përgjigjem keq, po e the më”

Pa bërë ende 24 orë, ka nisur debati mes konkurrentëve në Big Brother Albania VIP.

Gara mes tyre ka nisur që në natën e parë, ku janë dëgjuar diskutimet e para mes banorëve. Kështu Luiz Ejlli dhe Mikela Pupa kanë janë bërë pjesë e një debati për mënyrën e bashkëjetesës në shtëpi.

Luizi po tregonte se çdo banor duhet të mësohet me rregullin në shtëpi, ndërsa Mikela e ndërpreu duke e pyetur nëse i duket vetja si zot i shtëpisë.

Debati më pas ka vazhduar pas përdorimit të fjalës “dhunë” nga Luizi.

Pjesë nga debati:

Luizi: “Funksionon. Me pak dhunë gjithçka funksionon”.

Mikela: “Këtë dhunën është hera e dytë që e përmend, ndërsa herën e tretë do të përgjigjem shumë keq. Kështu që të sugjeroj të mos e përmendësh”.

Armaldo: “Fjala dhunë këtu nuk duhet diskutuar”.

Luizi: “Është dhunë diplomatike”.

Mikela: “Nuk ka asnjë kontekst të mirë të fjalës dhunë”.

Pjesë e debatit u bë dhe këngëtari Armaldo Kllogjeri, i cili mbajti anën e Mikelës në lidhje me kontekstin e fjalës dhunë. Vetëm nata e parë dhe në fakt banorët duken të gatshëm për të mos lëshuar pe.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *