Parandalohet ngjarja tragjike në Lushnje, 5 vjeçari kishte hipur në parvazin e katit të 5…

Një ngjarje e rëndë është parandaluar në Lushnje ku një fëmijë vetëm 5 vjeç rrezikonte të binte nga kati i 5-të.

Vogëlushi kishte hipur në dritare në momentin që familjarët e tjerë nuk ndodheshin aty ndërsa policia u njofuta nga një qytetar i shqetësuar që u kërkoi ndihmë.

Njoftimi:

Falë reagimit të menjërshëm, pas telefonatës nga një qytetar, shërbimet e Policisë shpëtojnë një fëmijë 5 vjeç që rrezikoi të binte nga dritarja e katit të pestë të pallatit.

Rreth orës 13:00, në sallën operative, ka telefonuar një qytetar për të kërkuar ndihmë, pasi në lagjen “Skënder Libohova”, Lushnjë, një fëmijë po rrezikonte të binte nga dritarja e katit të pestë të pallatit.

Menjëherë pas telefonatës, salla operative ka koordinuar veprimet me shërbimet e Patrullës së Përgjithshme që patrullojnë në këtë zonë, të cilat kanë shkuar brenda pak minutash në adresën e dhënë.

Falë ndërhyrjes së menjëhershme të shërbimeve të Policisë është shpëtuar fëmija 5 vjeç që kishte kishte hipur dhe kishte ngecur në parvazin e dritares, në një moment që familjarët nuk kishin qenë ne atë dhomë.

Familjarët e të miturit kanë falënderuar Policinë, për ndërhyrjen e menjëhershme në këtë situatë.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *