“Pasioni i tyre po shuhet, Luizi është i paqartë”, ish banori i BB tregon marrëdhënien mes çiftit

Ish konkurrenti i Big Brother VIP, Krist Alija ka dhënë mendimin e tij për marrëdhënien mes Luizit dhe Kiarës. Ai shprehet se Luizin pas daljes së “Big Brother” e shikon shumë të stresuar, të paqartë dhe me dyshime, ku thekson se pasioni mes çiftit sa vjen dhe po zbehet.

“Luizin e shikoj pak të stresuar, të paqartë dhe me dyshime për shumë gjëra, por shpresoj t’i përballojë të gjitha. Logjikisht pas 5 muajsh që je aty brenda, pasioni fillestar, ai po mbaron dhe po zbehet, dhe duket, tha ai ne emisionin “Mos i bjer me top”.

Kristi këshillon çiftin qe të bëjnë projekte bashkë, me qëllim për të mbajtur lart pasionin e tyre.

“Duhet të kërkojnë mënyra të tjera ta mbajnë atë pasionin lart dhe të bëjnë projekte me njëri-tjetrin pse jo”, u shpreh ai.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *