Përmbytjet në Itali, momenti dramatik kur shpëtohet foshnja nga duart e nënës së dëshpëruar

Të paktën katër persona kanë vdekur dhe mijëra janë evakuuar nga shtëpitë e tyre në të gjithë Italinë veriore sot, pasi zona është përfhsirë nga përmbytje të tmerrshme.Familjet e dëshpëruara – duke përfshirë fëmijë të vegjël dhe të moshuar – u detyruan të ngjiteshin në çatitë e shtëpive të tyre, ndërsa prisnin me ankth që shpëtimtarët t’i arrinin me helikopterë.

Në qytetin e Cesena, në rajonin verior të Emilia-Romagna-s më të goditurit, vendasit u detyruan të notonin nëpër rrugët e zhytura, duke kaluar makinat e fundosura dhe mobiljet lundruese, për të arritur në tokë më të lartë.

Një video tregon një nënë të dëshpëruar duke u ngjitur pas vajzës së saj të vogël, ndërsa furishëm përshëndeti për ndihmë ndërsa uji ngrihej deri në gjoksin e saj jashtë shtëpisë së saj. Dy burra u panë duke garuar për të notuar për të arritur çiftin, me njëri që e vendosi vajzën e re mbi kokën e tij për të ndaluar që ajo të rrëmbehej në ujërat që lëviznin me shpejtësi.

Vajza u kalua në krahët e shpëtimtarëve të tjerë që qëndronin në një breg, ndërsa fqinjët e tjerë ndihmuan nënën e saj të sigurt pasi lumi Savio doli nga shtrati.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *