“Plas” mes krushqinjve, babai i Kristit kritika Sabianit: “Një baba evropian nuk ndërhyn”

Babai i një nga banorëve të shtëpisë, Krtisit, Robert Aliaj ka folur lidhur me historinë e djalit të tij me vajzën e këngëtarit, Sabianit, Kejsin.

Lidhur me deklaratat që Sabiani ka bërë së fundmi për marrëdhënien e të bijës me Kristin, Roberti i cilëson këto deklarata si anadollake dhe mesjetare, që një prind evropian nuk duhet t’i bëjë kurrë për fëmijën e tij.

“Ti ndërhysh fëmijës në zgjedhjet e veta është gjëja më e tmershme që mund t’i bësh fëmijës në Evropë, se duan të impenjohen në Eu. Këto qëndrime krejtësisht anadollake… kur njerëzit shohin se në çfarë niveli mjeran ka rënë një pjesë e shoqërisë.

Janë shqipfolës, por jo shqiptar. Një shqiptar i ndershëm është shqiptar i Nolit, i Migjenit, nuk janë këta shqiptarë që në mënyrë analfabete, artikulojnë revoltën e tyre e shprehin duke kërcënuar njerëzit e familjes. Po bëhet nami, ne po përjetojmë disa moment mesjetare këtu”, ka thënë ai.

Ndërkohë, vlen të theksohet se Sabiani ka dalë kundër kësaj marrëdhënie. Pas puthjes së ndodhur mbrëmjen e djeshme mes vajzës së tij dhe Kristit, Sabiani e ka hequr atë nga ndjekësit në Instagram si dhe ka fshirë çdo foto me të.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *