Pranverē me dēborë, qarku i Korçës përfshihet nga moti i pazakontë

Reshjet e dëborës edhe pse në pranverë vazhdojnë të jenë prezente në Korçë.

Gjatë natës ka patur reshje dëbore. Reshjet kanë qenë me intensitet te ulet në zonën e Dardhës ndërsa temperaturat kanë shkuar në vlerat -1 gradë deri +2 gradë.

Në rrugën e Dardhës u krye kriposje pjesore në pjesën e rrugës km 8 deri në km 13.

Ne akset rrugore nacionale dhe turistike, nuk ka pasur probleme.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *