Pse gruaja në videon e Safet Gjicit nxori fytyrën e saj?! Eksperti: Ajo nuk është viktimë, mund të jetë…

Eksperti i kriminalistikës, Ervin Karamuço, ka dhënë më shumë detaje se si ka ndodhur ngjarja, kurth në të cilin ra Gjici.

« Të gjitha veprimet tregojnë që është një ngjarje e inskenuar, e programuar, e parashikuar si do të ndodhë dhe kërkohen vetëm prova. Pikërpyetja më e madhe mbetet se pse vajza ka nxjerrë edhe fytyrën e vet. Mendohet se këto filmime mund të jenë çuar fillimisht për shantazh dhe me që nuk është rënë dakort janë bërë publike. Është një çështje që po hetohet. Mund të jetë bërë shantazh dhe edhe vajza mund të dënohet. Gruaja nuk është viktimë », tha Karamuço në një emision televiziv.

Diskutimet mbi ngjarjen e bujshme ditës së djeshme ku kryetari i Bashkisë së Kukësit, Safet Gjici, u filmua duke kryer akte seksuale në zyrë, kanë qenë të shumta.

Eksperti i kriminalistikës, Ervin Karamuço, ka dhënë më shumë detaje se si ka ndodhur ngjarja, kurth në të cilin ra Gjici.

« Të gjitha veprimet tregojnë që është një ngjarje e inskenuar, e programuar, e parashikuar si do të ndodhë dhe kërkohen vetëm prova. Pikërpyetja më e madhe mbetet se pse vajza ka nxjerrë edhe fytyrën e vet. Mendohet se këto filmime mund të jenë çuar fillimisht për shantazh dhe me që nuk është rënë dakort janë bërë publike. Është një çështje që po hetohet. Mund të jetë bërë shantazh dhe edhe vajza mund të dënohet. Gruaja nuk është viktimë », tha Karamuço në një emision televiziv.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *