Si do të transformohet rruga, Elbasan-Qafë Thanë me katër korsi

Kryeministri Edi Rama ka publikuar disa pamje të projektit të aksit rrugor Elbasan-Qafë Thanë.

Rama teksa poston pamjet në “Facebook” shkruan se projekti synon të transformojë rrënjësisht aksin rrugor në një një rrugë me 4 korsi, si pjesë e korridorit të 8-të.

“Aksi rrugor Elbasan-Qafë Thanë do të transformohet rrënjësisht në një rrugë me katër korsi, si pjesë e Korridorit 8 dhe tanimë i përfshirë në rrjetin europian, sikundër u bë publike edhe në Samitin e Tiranës” shkruan Rama në postimin e tij.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *