“S’kemi marrë rrogën”/ Punonjësit e një fasonerie në Pogradec dalin në protestë

Punonjësit e një fasonerie në qytetin e Pogradecit kanë dalë në protestë këtë të martë, pasi sipas tyre nuk kanë marrë pagën e muajit gusht dhe prej pesë muajsh nuk janë paguar sigurimet shoqërore.

Punonjësit shprehen se, subjekti nuk i ka njoftuar për mbylljen e aktivitetit sipas kodit të punës.

Ndërkohë përfaqësues të subjektit, i cili prodhon veshje për tregun europian pohon se aktiviteti i fasonerisë në Pogradec është mbyllur muajin e kaluar dhe për këtë shkak ka shpallur falimentin.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *