Video në Durrës, nëna rreh fëmijën në mënyrë kafshërore, s’i bëhet vonë as që është në mes të rrugës

Pamjet e mëposhtme janë shumë të rënda! Një grua është filmuar teksa ecën në rrugët e Durrësit me fëmijën e saj përdore, të cilin e dhunon në mënyrë makabre. Ajo shihet që e tërheq zvarrë, e qëllon me shuplaka në kokë e të gjithë trupin. Në një moment, fëmija rrëzohet në shkallë dhe gruaja në fjalë nuk e ngre, por e qëllon me shkelm.

Nëse do të ishim në vend tjetër, zonja do të merrte një dënim per ta mbajtur mend dhe fëmija do të mbahej nga shërbimet sociale, por në vendin tonë këto nuk funksionojnë siç duhet.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *