Vrasja makabre e shqiptares në Greqi. I dashuri i çau me thikë barkun pasi ishte shtatzënë

Një krim makabër ka ndodhur në Greqi, teksa viktimë është një 41-vjeçare shtatzënë. 41-vjeçarja Gjeorigjina u masakrua brutalisht nga partneri i saj dhe një shok i tij, të cilët i kishin zënë pritë gruas sapo ajo shkeli në shtëpi.

Sipas mediave greke, ata e sulmuan dhe e vranë, edhe pse në dëshmitë e tyre japin versione të ndryshme.

Të dy pretendojnë se nuk kanë dashur ta vrisnin gruan, por vetëm ta grabisnin. Më konkretisht, shoku i partnerit së 41-vjeçares tha se kishin vendosur ta grabisnin, por partneri i saj e vrau atë. Partneri i gruas nuk e pranon përfshirjen e tij në vrasje dhe thotë se donin të shkonin në shtëpinë e prindërve dhe për të marrë disa para.

Provat ndaj dy burrave janë të shumta dhe dolën nga një material i pasur video, nga kontrolli i bërë në shtëpinë e partnerit të gruas ku u gjetën ADN dhe gjurmët e gishtave, nga gjetja e provave të krimit si çarçafë dhe dysheku i krevatit me gjurmë gjaku pranë shtëpisë së autorit të dyshuar por edhe nga heqja e privatësisë telefonike.

Për sa i përket afatit kohor të vrasjes brutale, nga hetimet e policisë u zbulua se gjithçka ndodhi në orën 23:00 të natës së ndërrimit të viteve, kur 41-vjeçarja shkoi në shtëpinë e partnerit të saj 39-vjeçar.

Duke hyrë në banesë, 41-vjeçarja është sulmuar nga dy personat të cilët e kanë kapur me forcë dhe me kërcënimin e thikës i kanë vënë prangat dhe e kanë zënë gojën me shirit.

Ata më pas e çuan atë në dhomën e gjumit, ku i shkaktuan plagë të shumta me thikë në zonën e qafës së mitrës së majtë dhe të djathtë. Më pas ata morën një valixhe-bagazh në banesën ku e vendosën dhe më pas e çuan në një zonë me shkurre në Halkidiki.

Më pas janë kthyer në vendin e krimit, ku janë përpjekur të asgjësojnë gjurmët dhe provat e krimit, duke pastruar banesën dhe duke hedhur në mënyrë të njëpasnjëshme provat e krimit, si rrobat dhe sendet personale të viktimës, mjetet e ekzekutimit dhe dysheku i krevatit, në pjesë të ndryshme të Kalamarisë mbi të cilin u vra viktima.

Për të mashtruar autoritetet, pasi kanë kryer veprimet e mësipërme, kanë vendosur në shtratin e mësipërm një dyshek tjetër. Autorët pas vrasjes i kanë marrë viktimës 80 euro.

Më 2 janar, pak orë pas zhdukjes së 41-vjeçares, partneri i saj kishte bërë daljen e parë televizive duke u përpjekur të paraqiste skenarin që besonte se do të fshihte krimin.

“U zgjova në 9 të mëngjesit. Pashë që më ka dërguar mesazh se ka ardhur në shtëpi, se ka marrë ca lekë nga sirtari. Nuk mund ta di arsyen, Gjeorgjia më kërkonte gjithmonë para kur i duhej diçka. Ne ishim bashkë në shpenzimet e shtëpisë së saj. Më vonë kuptova se i mungonin edhe disa sende personale. Ajo nuk informoi askënd, madje as vajzën e saj”, tha partneri i Gjeorgjisë në atë kohë.

Tre ditë më vonë, ai këmbënguli se “E kam kërkuar në punën e saj, në vendin ku shkonim për kafe, kam kontaktuar me miqtë e saj. Me vajza që e njohin prej 40 vitesh. Ajo që kuptova nga miqtë e saj është se ata as që e dinin se ajo ishte shtatzënë”.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *