“Zoti krijoi Evën dhe Adamin, jo Adamin dhe Hasanin”, Luizi kundër LGBT, ngjall reagime në rrjet

Banorët e shtëpisë së Big Brother zhvilluan disa lojra me njëri tjetrin, ku u ndanë në çifte. Dea Mishel dhe Luizi ishin bashkë në këtë lojë. Ata duhet të përgjigjeshin për pyetjen “dashuria mes personave të të njëjtës gjini” dhe Dea mbeti pak e zhgënjyer nga përgjigja e Luizit.

“Kundër moj burrneshë, mos t’ia fillojmë tani të themi se Zoti krijoi Adamin dhe Evën dhe jo Adamin dhe Hasanin”, tha Luizi. Mirëpo komentet kundër Luizit kanë nisur të vërshojnë në rrjetet sociale.

Dea Mishel nga ana tjetër u përgjigj që është pro dashurisë së personave me të njëjtën gjini.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *