Flutura Açka prek me foton me të birin

Katër vite më parë shkrimtarja Flutura Açka humbi djalin e saj të vetëm, nga martesa me bashkëshortin holandez. Në rrëfimet e saj dhe në librin “Biri” ajo ka treguar shpesh se sa e donte djali i saj këtë vend, ndonëse pjesën më të madhe të jetës së tij e kishte kaluar në Hollandë.

Ata vinin shpesh me pushime në Shqipëri dhe ai pëlqente natyrën që nga veriu e deri në jug. Ditëne sotme Açka ka postuar urimin për 110 vjetorin e Pavarësisë, një foto me të birin që nuk jeton më
Deputetja demokrateka uruar shqiptarët për 110-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë!

“Gëzuar ditën e Pavarësisë! Ju urojmë sipas mënyrën sonë, të dashur Miq! Sekush feston sipas mënyrën së tij! Javë të mbarë! Ju lutem, m’i kurseni ngushëllimet. Foto: 29 shkurt 2012”, shkruan Açka.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *