Tre vite pa asnjë vrasje, Korça qyteti i rendit dhe sigurisë

Korça është qyteti i “sigurt” i Shqipërisë. Në Korçë janë shënuar tre vjet pa ndodhur asnjë vrasje duke e bërë një qytetet të rendit dhe sigurisë.

Korça prej tre vitesh është nën qetësi, pasi fatmirësisht nuk ka pasur krim të vrasjes në këtë qytetet duke ia lënë rrugën e hapur harmonisë dhe qetësisë.

Kjo qetësi ka sjellë edhe më shumë turistë për “Parisin e vogël”. Qytetarët dhe turistët ndihen të sigurt për të lëvizur në qytet të qetë si ditën, ashtu edhe natën.

Ngjarja e fundit e rëndë në Korçë është shënuar 3 vite më parë, ku një person vrau fshinjin e ttij pas një mosmarrëveshje mes tyre, ku autori qëlloi me thikë për vdekje viktimën.

Rreth thealbaniantimes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *